Studenten gezocht!

Ben of ken jij een student die het leuk lijkt om tijdens om tijdens de Week voor Meer Gezonde Jaren in gesprek te gaan met inwoners van Noord-Nederland over hun gezondheid? Dan zoeken wij jou!

Wat doet de Gezonde Huiskamer?
De Gezonde Huiskamer geeft inwoners de kans om te testen hoe het met de gezondheid is gesteld en het biedt goede mogelijkheden om over leefstijl en gezondheid in gesprek te gaan. Van de leefstijltesten zullen de inwoners op een actieve en motiverende manier geïnformeerd worden over een gezonde leefstijl. De leefstijltest bestaat uit een vragenlijst en meerdere korte testjes waaronder een meting van lichaamssamenstelling en een knijpkrachttest. De testen worden op een Corona verantwoorde manier afgenomen.

Waar staat de Gezonde Huiskamer?
Vanaf vrijdag 2 oktober tot en met zaterdag 10 oktober toert de Gezonde Huiskamer door de provincies Groningen en Drenthe. De aftrap op vrijdag is in de Rivierenbuurt Groningen. De Gezonde Huiskamer staat ook in Leeuwenborg, Middelstum, Bierum, Delfzijl, Wedde, Opende, Zuidwolde en Uithuizen. Rondom de Gezonde Huiskamer worden er verschillende activiteiten georganiseerd in de buurt of het dorp.

Wil jij meehelpen?
Lijkt jou het leuk om mensen op straat naar de Gezonde Huiskamer te wijzen en de leefstijladviseurs te helpen? En ben je voor minimaal 1 dag beschikbaar*? Stuur dan een mailtje naar marijke.haitel@hannn.eu

*Je ontvangt een vergoeding in de vorm van een VVV bon.

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com