DATUM & TIJD

16 april 2020 tot
18 december 2020LOCATIE

NOORD-NEDERLAND

THEMA

Sociaal

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

NEE

ONDERDEEL VANMeer Gezonde Jaren Radio

Meer Gezonde Jaren Radio reist door de drie Noordelijke provincies en maakt uitzendingen vanaf verschillende locaties.

KLIK HIER & LUISTER LIVE MEE!


Friesland

Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) neemt in samenwerking met het Netwerkcentrum Oud Oost in Leeuwarden een wekelijkse radioshow op ten tijde van de COVID-19 maatregelen. Zo kunnen de wijkbewoners op de hoogte blijven van ontwikkelingen, waar zij normaal in het Netwerkcentrum Oud Oost mee in aanraking zouden komen. Iedere donderdag van 13:00 uur tot 14:00 uur live vanuit Studio de Klomp! Live meeluisteren? Klik dan hier.

In de eerste aflevering waren onder andere Mirka Antolovic van Tûmba, Marjanna Mulder van dbieb, Jurjen Bosch van bv Sport en Jerrel Ramdat van 058samensterk te gast. Zij vertellen over initiatieven in de wijk en hoe je in deze tijden gezond blijft. Muziek van Rinke Schroor.

Groningen
Woensdag 3 juni reist de Meer Gezonde Jaren Radio naar Opende. We zijn te gast bij het Hof van Arcadia ‘Zorg in het Groen’. Hof is een omheind terrein met bloemen en planten. Arcadia betekent: Lieflijk oord. Kom meer te weten over dit mooie bedrijf tijdens de uitzending. Daarnaast hebben we Rianne van FitLeven & Desiree van Samen Koken in Westerkwartier te gast en muziek van Sijtse Scheeringa. Dat wil je toch niet missen? Luister mee van 11:00 tot 12:00 uur. Live meeluisteren? Klik dan hier

Uitzending terugluisteren? Luister via Soundcloud, iTunes of Spotify.
Op de laptop en/of tablet heb je de beste weergave en de meeste opties (door- en terugspoelen).

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com