Samen koken in Westerkwartier

Wil je lekker, makkelijk en gezond koken, maar weet je niet goed hoe dit te doen? Vind je het lastig om iedere keer wat anders op tafel te zetten? Laat je dan inspireren door recepten van “Samen koken in Westerkwartier“.

Facebookpagina “Samen koken in Westerkwartier”
Op de Facebookpagina staan verschillende lekkere, voedzame en goedkope recepten. Het zijn makkelijke gerechten en stapsgewijs beschreven zodat iedereen ze kan maken. Vragen stellen over voeding, producten kan ook via de Facebookpagina. Heb je bijvoorbeeld vragen over een bepaalde onbekende groente of wil je weten wat ermee te doen? Stel deze vraag via de chat van de Facebookpagina. Klik hier.

Kookboek “Samen koken in het Westerkwartier, lekker eenvoudig en voor iedereen!”
Naast de Facebookpagina heeft een enthousiaste groep mensen het kookboek “Samen koken in het Westerkwartier, lekker eenvoudig en voor iedereen!” ontwikkeld.

Van oma’s hachee tot kikkererwtenschotel. En van vlammetjes tosti tot smoothie: het kookboek “Samen koken in het Westerkwartier” is uniek in Nederland. Met zowel Hollandse klassiekers, als veel eigentijdse recepten van over de wereld.  Studenten van Academie Minerva uit Groningen deden de vormgeving. Lokale organisaties werkten samen. Ze steunden het boek, zodat iedereen het kan kopen. Lokale boekwinkels doen mee.  Met de opbrengsten worden nieuwe activiteiten mogelijk gemaakt om samen te koken.

Waar is het kookboek te koop?
Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Of gaat een van de kinderen binnenkort het huis uit? Of ben je geïnteresseerd in lekker en gezond koken? Bestel het kookboek hier.

Ook is het kookboek voor €4,95 te koop bij de volgende lokale boekenwinkels:
– Primera Marum
– Bruna Leek
– Daan Nijman Roden
– Boekhandel Schoelier in Zuidhorn

Kookworkshops
In januari pakken we (hopelijk) de draad van de kookworkshops weer op. We koken met de recepten uit het kookboek en van de Facebookpagina. Met basisrecepten en met eigentijdse recepten. Vind je het lastig om te koken? En vind je het gezellig om samen te koken en eten? Houd de Facebookpagina in de gaten.

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2024
Realisatie: BrandNewFresh.com