DATUM & TIJD

04 juli 2020 tot
30 augustus 2020

13:30 UUR

LOCATIE

BUITENCENTRUM BOOMKROONPAD

THEMA

Bewegen

KOSTEN

€6,- VOLWASSENEN, €3,- KINDEREN (T/M 12 JAAR)

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANZomerwandelingen

Maak een heerlijke zomerwandeling door de prachtige natuur.

Het is zomer, tijd om naar buiten te gaan! Bij Buitencentrum Boomkroonpad is deze zomer van alles te doen. Op iedere zondagmiddag in juli en augustus kun je met een gids van Staatsbosbeheer een mooie, afwisselende zomerwandeling maken. Ook kinderen zijn van harte welkom.

Tijdens de zomerwandeling neemt de gids van Staatsbosbeheer je mee op pad, voor een leuke ontdekkingstocht in de natuur. De tocht is voor het hele gezin, jong en oud. Je leert en ontdekt van alles over de bomen en de dieren van het bos.

Andere Zomeractiviteiten
Naast de zomerwandelingen worden er in de zomer door Staatsbosbeheer nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Een bezoek aan het Boomkroonpad is een bijzondere bosbeleving, waarbij je door de kronen van de bomen kunt lopen. Verder zijn er in de zomermaanden op dinsdag en donderdag de buitendagen, waarbij kinderen van 4 tot en met 12 jaar het leven van de kriebeldiertjes ontdekken en op pad gaan met een loeppotje en een zoekkaart.

Informatie en aanmelden
De zomerwandelingen vinden plaats vanaf 5 juli tot en met eind augustus op iedere zondag. De wandelingen starten om 13:30 uur en duren ongeveer twee uur. De kosten bedragen €6,00 voor volwassenen en €3,- voor kinderen tot en met 12 jaar. Vooraf aanmelden bij het buitencentrum: 0592-377305 of mail naar boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl.

Voor meer informatie en voor de overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com