DATUM & TIJD

08 juli 2020 tot
26 augustus 2020

20:00 UUR

LOCATIE

BUITENCENTRUM BOOMKROONPAD

THEMA

Bewegen

KOSTEN

€8,- VOLWASSENEN, €5,- KINDEREN (T/M 12 JAAR)

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANZomeravondwandeling

Zwoele zomeravondwandeling bij het Boomkroonpad. Laat je verrassen door de prachtige natuur in avondsferen.
De dag loopt ten einde, de avond valt over de bossen van het Boomkroonpad. Beleef de overgang van dag naar nacht tijdens deze zwoele zomeravondwandeling over de Hondsrug. Komt de natuur nu tot rust of juist tot leven? Wandel mee door een stukje van de uitgestrekte bossen, langs heidevelden en verstilde vennetjes. De gids van Staatsbosbeheer laat je onderweg de mooiste plekjes zien.

Uitgestrekte bossen, verstilde vennetjes, kleinschalige heidevelden en grote mierenhopen kom je onderweg tegen. De gids van Staatsbosbeheer neemt je mee voor een stevige wandeling van zo’n 5 à 6  km en laat je onderweg de mooiste plekjes zien. We hopen tijdens de avondtocht ook nachtdieren te horen of te zien. Wellicht dat we vleermuizen of reeën treffen of dat u de bosuil hoort roepen.

Wil jij ook de prachtige natuur in de avond ontdekken? Kom dan op woensdag 8, 15, 22 of 29 juli of woensdag 5, 19 of 26 augustus a.s. om 20:00 uur uur naar Buitencentrum Boomkroonpad!

Informatie
De zwoele zomeravondwandelingen vinden plaats op woensdagavond in juli en augustus. De wandeling start om 20:00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duurt ongeveer 1,5 uur.
De kosten zijn € 8,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot en met 12 jaar (minimum leeftijd 8 jaar).
Het is handig om bedekkende kleding (in verband met muggen en teken) en stevige wandelschoenen aan te trekken. Graag vooraf aanmelden via: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com