DATUM & TIJD

15 december 2020 tot
19 januari 2021LOCATIE

thuis

THEMA

Bewegen

KOSTEN

gratis

AANMELDEN

niet nodig, maar foto's delen is wel leuk ;)

ONDERDEEL VANWel locked, niet down challenge!

Een zware lockdown vanaf 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021, zeker met het oog op de kerstdagen is dat toch een behoorlijke teleurstelling. Maar gelukkig zijn er nog veel dingen wel mogelijk, zoals een online challenge! En die doe je natuurlijk het liefst niet alleen, maar met elkaar. Houd jezelf fit en vitaal, daag jezelf én je omgeving uit! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal en creatief..

Daarom willen wij jullie uitdagen om elke dag één opdracht uit te voeren die wij dagelijks om 09:00 uur plaatsen op Twitter, Instagram en Facebook. Dit kan een fysieke opdracht zijn, maar ook een breinbreker of praktische klus. Jullie worden uitgenodigd om de resultaten te delen door middel van foto’s en/of verhaaltjes, gebruik hiervoor de hashtag: #WELLOCKEDNIETDOWN. Voor de leukste en meest originele reacties hebben we ook prijsjes beschikbaar! Doe je mee?
Aangezien de lockdown voorlopig 35 dagen duurt, mogen jullie ook suggesties doen voor opdrachten. Want op dit moment hebben we nog geen 35 challenges paraat.

En natuurlijk hopen we dat jullie niet vergeten om door te gaan met de ‘dertig dagen actief in december’ challenge.

Samen wat lichtpuntjes maken in deze donkere tijd, we kunnen het!

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com