DATUM & TIJD

11 januari 2021 tot
31 januari 2021

WANNEER JIJ WILT

LOCATIE

OVERAL

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

VIA WEFITTER

ONDERDEEL VANVitale 5 challenge!

Hoe gaat het met jullie goede voornemens? Al begonnen (of verder gegaan!) met bewegen of kunnen jullie wel een nieuwe beweeg challenge gebruiken als extra motivatie? Maandag 11 januari start in samenwerking met de ACLO Studentensport Groningen de ‘vitale 5 challenge’. De uitdaging? Elke dag minstens 5km lopen en dat doen we tot en met 31 januari 2021.

De goede voornemens werden al even genoemd en velen van ons hebben ze gemaakt. Vind jij het lastig om deze voornemens in de praktijk te brengen en kun je wel wat tips gebruiken? Wakker bij Bakker geeft een interactieve lezing over motivatie en het vasthouden van goede voornemens. Deze lezing zal plaatsvinden op dinsdag 19 januari om 17:00 uur.  Meer informatie volgt binnenkort, houd onze socials in de gaten!

Ook dit keer kun je weer mooie prijzen winnen! De persoon met de meeste kilometers wint een bon van de decatlon én een kleine gadget. Hoe gaaf is dat?!

Maar omdat ’meer’ niet altijd beter is, krijgen ook twee deelnemers die gedurende de hele challenge elke dag de vereiste 5 km hebben gelopen een prijs. We verloten onder deze volhouders een bon van Decathlon met kleine gadget en een sporttas van Smartbags!

Deelnemen
Maak je nog geen gebruik van de WeFitter-app? Download deze dan gratis en gebruik company code ‘HANNN‘. De challenge zal vrijdag 8 januari in de app verschijnen. Vergeet niet de challenge te activeren.

De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de ACLO Studentensport Groningen. 

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com