DATUM & TIJD

26 oktober 2020 tot
25 november 2020LOCATIE

Ontdek nieuwe plekken

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

Download de WeFitter-app

ONDERDEEL VANSamen bewegen tegen de winterdip, doe je ook mee?!

De klok wordt weer verzet, voor veel van ons betekent dit toch even uit je ritme of een beetje van slag. De dagen worden steeds korter en minder bewegen lijkt dan een logisch gevolg.

Gelukkig heeft niet iedereen klachten, maar voor veel mensen betekent de wintertijd een verstoring van het slaapritme waardoor moeheid, minder concentratie en meer snacken op de loer liggen. Beweging heeft daarentegen een positief op al deze risico’s.

In het kader van omdenken ook een mooi moment om iets te veranderen en juist proberen (meer) te blijven bewegen bijvoorbeeld. En daar willen wij je graag mee helpen met deze challenge. Dus begin de dag met een wandeling en ga op pad. Zie de zon opkomen en geniet van de rust om je heen of neem eens ‘n route buitenom en ontdek wat de natuur jou om allemaal te bieden heeft. Op dit moment bijv. een ruime selectie paddenstoelen.

Wandelen stimuleert de bloedsomloop en maakt endorfine vrij waardoor je een geluksgevoel krijgt. Blijer, fitter en met rust in je hoofd de dag beginnen, wie wil dat niet? Als je eenmaal begonnen bent, wil je niet meer zonder!

Vanaf het in gaan van wintertijd gaan we samen een maand lang iedere dag minstens een half uur bewegen, je krijgt punten voor iedere minuut dat je in beweging bent: wandelen, fietsen, hardlopen of zwemmen. Download de WeFitter-app, gebruik de Company code ‘HANNN’ en houdt dagelijks je beweging bij. En vergeet niet je activiteit te registreren om je punten te verdienen!

Veel plezier met bewegen!

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com