DATUM & TIJD

06 september 2023 tot
31 december 2023

WANNEER JIJ WILT

LOCATIE

OVERAL

THEMA

Sociaal

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANPhotovoice | jouw blik op mentale gezondheid in één shot!

Eén beeld, één verhaal: wat betekent mentale gezondheid voor jou?

Het is tijd om jouw perspectief te delen tijdens de Week voor Meer Gezonde Jaren! In een tijd waarin er ontzettend veel op ons afkomt, is er één aspect dat nooit verwaarloosd mag worden: jouw mentale gezondheid. Laat ons daarom zien wat er in jouw hoofd omgaat! Waarom? Omdat jouw verhaal anderen kan aanmoedigen om hun eigen mentale welzijn te omarmen.

Naast de kans om jezelf te uiten en anderen te inspireren, zullen een aantal inzendingen tentoongesteld worden tijdens de Week voor Meer Gezonde Jaren van 29 september tot en met 8 oktober.

Dus pak die camera, schilderkwast of je smartphone en deel jouw unieke kijkje op mentale gezondheid met ons. Samen creëren we een positieve beweging voor Meer Gezonde Jaren, beginnend bij jou!

Of het nu een moment van pure vreugde is, ergens waar je rust zoekt, iets waar je veel over nadenkt of iets dat je veel energie geeft, alles is goed als het voor jou belangrijk is.

Hoe kun je meedoen?
– Upload één foto die voor jou het thema ‘mentale gezondheid’ uitbeeldt en eventueel jouw verhaal hierover via dit formulier.
– Zorg dat er geen mensen herkenbaar in beeld zijn. Mocht dit wel het geval zijn, zorg er dan in ieder geval voor dat je toestemming hebt van degene in beeld.
– Je bijdrage kan anoniem, maar als je het fijn vindt om een toelichting te geven waarom je dit beeld hebt gekozen dan zijn we hier heel benieuwd naar (maar dit hoeft dus niet).
– Als je het leuk vindt dat jouw foto in de expositie wordt opgenomen, laat dan je gegevens achter. We nemen dan sowieso contact met je op. Dus mocht je je later bedenken en het niet meer willen, gebeurt dat ook niet zonder jouw toestemming.
– Voor vragen kun je mailen naar photoview445@gmail.com
– Wil je in aanmerking komen voor deelname aan de expositie? Dan is de deadline maandag 25 september. Wil je dat niet? Dan mag je het hele jaar nog foto’s insturen.

Wij zien jouw inzending graag tegemoet: klik hier voor het aanmeldformulier!

Deze activiteit is onderdeel van de Week voor Meer Gezonde Jaren

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2023
Realisatie: BrandNewFresh.com