DATUM & TIJD

12 april 2021 tot
21 juni 2021

WANNEER JIJ WILT

LOCATIE

WAAR JIJ WILT

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANOp naar de Midzomernacht challenge!

Dit keer hebben we gekozen voor een langere challenge, we dagen jullie uit om maar liefst 70 dagen in actie te komen!
In de ‘op naar de Midzomernacht’ challenge draait het erom dat je iedere dag minimaal 8000 stappen haalt en als beloning krijg je dan 1 punt. Wandel gedurende 10 weken (12 april tot en met 21 juni) elke dag 8000 stappen en verdien daarmee maximaal 70 punten (aangegeven als stappen in het leaderboard). Als je 8 dagen, in een periode van 10 dagen, 8000 stappen haalt, verdien je 8 punten.

Vaak wordt 10.000 stappen als richtlijn gegeven als stappen die je minimaal per dag zou moeten zetten. Voor sommige mensen kan dit best een uitdaging zijn, bijvoorbeeld wanneer je een kantoorbaan hebt en ook nog thuis werkt of niet gewend bent om te wandelen of überhaupt veel te bewegen. Is het dan echt nodig om elke dag 1,5uur te wandelen? Lees hier waarom dat niet altijd zo is. Probeer naast het wandelen ook regelmatig op te staan van je bureau of de bank en even een rondje in huis te lopen of stretchoefeningen te doen. De extra uitdaging is om wel elke dag minimaal 8000 stappen te halen en dus niet een inhaaldag inlassen.

Ga jij de uitdaging aan om 70 dagen aaneengesloten te bewegen?!

Je mag natuurlijk ook meer stappen zetten maar dat is niet zichtbaar in het leaderboard en deze challenge is uiteraard te combineren met andere (kortere) challenges.

Vind jij het toch nog lastig om elke dag de deur uit te gaan? Probeer dan één van deze tips.
1. Samen wandelen is wel zo gezellig, vraag iemand om mee te gaan en spreek een vast tijdstip af. Heb je niemand in de buurt dan kan je natuurlijk ook altijd iemand bellen.
2. Neem een camera mee en leg alles vast wat je opvalt, probeer dan gelijk van de natuur te genieten.
3. Luister naar muziek of een podcast.
4. Varieer je route en ontdek dagelijks nieuwe gebouwen, natuur en wegen in je eigen omgeving.
5. Deel je wandeling via social media of kijk/praat mee met anderen via Facebook, Instagram en Twitter en laat je inspireren door de andere deelnemers.

Ben je later begonnen dan de start van de challenge? Minstens 1x per week worden de profielen hierop gecontroleerd en wordt de startdatum voor je aangepast. Mocht dit niet gebeuren dan kun je mailen naar marijke.haitel@hannn.eu om dit te laten aanpassen zodat je optimaal meekunt doen met de challenge.

Meedoen
Download de gratis WeFitter-app, gebruik company code ‘HANNN’, kies de challenge die jij wilt doen, doe mee en maak kans op prijzen!

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com