Wedde dat ’t lukt is genomineerd! Stem jij ook?

Wedde dat ’t lukt is genomineerd voor een award multidisciplinaire samenwerking in de zorg en is samen met 2 andere organisaties als laatste drie overgebleven, waar we trots op zijn.

MedischOndernemen

MedischOndernemen reikt tijdens MedischOndernemen LIVE voor de eerste keer de Nationale Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg uit. Een Award voor de beste, meeste inspirerende en ondernemende, multidisciplinaire samenwerking waarin de eerste lijn een rol speelt.

“IK GA STEMMEN! JIJ OOK?”

Genomineerden

De genomineerden voor de Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg zijn nu bekend gemaakt. Uit de 25 inzendingen koos de jury een shortlist van drie inzendingen. De genomineerden zijn OZOverbindzorg, Wedde dat het lukt en Paramedisch centrum ‘De Bleekerij’.

De jury (bestaande uit hoogleraar universiteit Leiden en senator Eerste Kamer Jan Antonie Bruijn, Associate professor Primary Healthcare Radboudumc en toezichthouder bij zorgorganisaties Geraline Leusink en Directeur Jan van Es instituut & Associate professor LUMC Marc Bruijnzeels) hebben na een lange discussie deze drie mulitidisciplinaire samenwerkingen genomineerd. Belangrijke criteria waren innovatiekracht, ondernemerschap, resultaat en impact.

Eerste award

MedischOndernemen reikt tijdens MedischOndernemen LIVE op zaterdag 6 oktober om 15.30 uur voor de eerste keer de Nationale Award voor Multidisciplinaire Samenwerking in de Zorg uit. Een Award voor de beste, meeste inspirerende en ondernemende, multidisciplinaire samenwerking waarin de eerste lijn een rol speelt.

De award heeft als doel de samenwerking in de eerste lijn te versnellen. Praktijkhouders die inmiddels de multidisciplinaire samenwerking hebben getest en gelanceerd, kunnen vaak een voorbeeld zijn voor andere collega’s. Zij kunnen collega-praktijkhouders die dit ook willen gaan doen, maar nog net een duwtje in de rug kunnen gebruiken, inspireren. Er wordt een juryprijs uitgereikt van €5.000,- en een publieksprijs.

Stemmen hier.

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com