Samen koken in Westerkwartier!

Wil jij gezond, lekker en goedkoop koken maar je weet niet hoe? Vind je het lastig om een keer wat anders op tafel te zetten? Zou je graag een keer zonder pakjes en zakjes willen koken, maar je weet niet hoe? Wees gerust, wij hebben de antwoorden op deze vragen!

Laat je inspireren en neem een kijkje op de Facebookpagina ”Samen koken in Westerkwartier”, waarbij voeding en koken centraal staat. Op deze Facebookpagina komen verschillende recepten te staan, recepten die bestaan uit voedzame en goedkope producten. Over deze recepten kunnen vragen gesteld worden. Andere vragen stellen is ook mogelijk, bijvoorbeeld vragen over voeding en andere gezonde recepten en producten. Wanneer volgers persoonlijke vragen hebben op het gebied van gezondheid, geld, (vrijwilligers)werk, mantelzorg dan helpt Sociaal Werk De Schans graag!

Naast het delen van deze recepten vinden wij het als team leuk als de volgers van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. Daarom hebben wij het concept ‘uitdagingen’ het leven in geroepen. Om de twee weken wordt op woensdag een uitdaging gedeeld, bijvoorbeeld het delen van foto’s van gemaakte recepten. Met deze uitdagingen kunnen de volgers leuke prijzen winnen.

Achter deze Facebookpagina zit een enthousiast en gedreven team. Iedereen zet zich voor de volle 100% om van de Facebookpagina een leuke en inspirerende pagina te maken. Even een kort voorstel rondje, het team bestaat uit de volgende leden (partijen):

– Een expert op het gebied van social media
– Een hobby kok
– Een gepensioneerd slager met een grote passie voor vlees
Gemeente Westerkwartier
Provincie Groningen
Healthy Ageing Netwerk Noord-Nederland (HANNN)
– Sociaal Werk De Schans
– Voedselbank Westerkwartier
Tuuntje
Humanitas Westerkwartier

We zijn nog maar net begonnen en kijken uit naar wat er allemaal nog komen gaat! Wij staan als team voor ‘Meer gezonde Jaren‘ en gelijke kansen voor iedereen op een optimale gezondheid.

Desirée van der Wijk, MSc Student Healthy Ageing Professional

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2024
Realisatie: BrandNewFresh.com