Meer Gezonde Jaren Challenge

In het kader van de Healthy Ageing Week wil Healthy Ageing Network je helpen om meer te bewegen en lekker in je vel te zitten. Dit door middel van de Meer Gezonde Jaren Challenge, een beweeg uitdaging voor iedereen.

De uitdaging duurt de hele maand oktober. Het idee is om iedere dag minimaal één Mijl af leggen. Hoe je dat doet mag jezelf weten: wandelend, joggend, hardlopend of zwemmend het kan allemaal. Op 31 oktober heb je dan dus minimaal 31 Mijl, oftewel 50 km afgelegd! Je kan dit alleen doen, maar het is natuurlijk ook leuk om dit met familie, vrienden of collega’s op te doen. Denk bijvoorbeeld aan een dagelijkse lunchwandeling.

Als we er in slagen om dit met 1000 mensen te doen, hebben we op 31 oktober ruim de aarde rondgelopen. Hoe gaaf is dat!

Om mee te doen aan de Meer Gezonde Jaren Challenge doe je het volgende:

1) Meld je aan via www.meergezondejaren.nl, en vermeld je naam, leeftijd en hoe je de kilometers wilt registreren. Registreer zelf je dagelijkse training via een app op je telefoon of een sporthorloge.

2) Leg elke dag (alleen of met anderen) tijdens een beweegmoment minimaal 1 Mijl af.

3) Onder degenen die de Challenge hebben volbracht, verloot HANNN samen met haar partners een aantal mooie prijzen, waaronder kaartjes voor sportevenementen.

Tip: Gebruik #MeerGezondeJaren en #iedereeninbeweging wanneer je je activiteiten deelt op social media.

Spelregels

Om te zorgen dat we deze uitdaging allemaal op dezelfde manier aangaan, zijn er een aantal spelregels:

1) Als deelnemer registreer je zelf jouw dagelijkse activiteit en je verklaart dit eerlijk te doen. Om mee te doen voor de prijzen aan het eind van de Challenge moet je elke dag 1 Mijl (= 1609 m.) afleggen in één activiteit. Elke kalenderdag moet je dus in beweging!

2) Het is niet verplicht de trainingen te delen. Wel dien je de trainingen te registreren met een sporthorloge of app. Indien je in de prijzen bent gevallen, vragen we je om na afloop deze registreerde kilometers met ons te delen.

3) Er is geen maximum lengte voor een training, natuurlijk telt het ook als je meer dan 1609 m. beweegt. Maar de optelsom van elke dag kan het pittig maken: dus doseer je krachten zorgvuldig!

4) De Challenge duurt van maandag 1 oktober tot en met woensdag 31 oktober 2018.

5) Je doet op eigen verantwoordelijkheid mee. Indien de uitdaging te zwaar blijkt te zijn, bijv. i.v.m. blessures , dien je zelf je grens te bewaken en tijdig te stoppen. HANNN is niet aansprakelijk in deze.

6) Op Strava kun je lid worden van de ‘Meer Gezonde Jaren HANNN’ club. Hierin kan je trainingen delen en bijhouden en mede deelnemers volgen. Lid worden van deze club is niet verplicht.

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com