Meer Gezonde Jaren Challenge ‘Rondje rond de wereld’

Bewegen is leuk, maar ook weleens lastig. Daarom helpen we je een handje en starten we met de Meer Gezonde Jaren Challenge! We willen een maand lang met zoveel mogelijk mensen dagelijks bewegen. Het streven is om met zijn allen de wereld rond te lopen, rennen, fietsen of op een andere manier bewegen. Meedoen is eenvoudig; je mailt naar media@hannn.eu, download de WeFitter app en probeer van 20 september tot 21 oktober elke dag een half uur te bewegen, denk aan wandelen (bijvoorbeeld een Daily Mile), hardlopen of op de fiets naar je werk of studie. Je hoeft dus écht geen (top-)sporter te zijn om deze challenge te volbrengen. Al tellen ‘gewone’ sportactiviteiten natuurlijk wel mee in het eindresultaat.

Niet geheel toevallig valt de Healthy Ageing Week in onze challenge periode, want gezond ouder worden, dat willen we toch allemaal?!

Omdat samen bewegen leuker is, kun je deze challenge goed oppakken met vrienden, familie, collega’s, kennissen en/of de buren!

Help jij mee het doel te bereiken? Op 22 oktober zullen we je vertellen of we samen een rondje rond de wereld hebben gemaakt! Alle vormen van bewegen tellen mee.

Je kunt mailen of je hier aanmelden voor de challenge. Vermeld je naam, leeftijd en hoe je de kilometers wilt registreren. Registreer zelf je dagelijkse training via een app op je telefoon of een sporthorloge.

Onder de deelnemers verloten we een aantal prijzen van onze partner Decathlon, waaronder een running light, zodat je ook tijdens de kortere dagen veilig in beweging kunt blijven.

Wil je geen aanspraak maken op één van de prijzen en/of wil je liever niet dat jouw naam ergens geregistreerd staat, je kunt ook anoniem meedoen via de WeFitter app. Je kilometers tellen dan wel mee voor het totaal, maar deze zijn niet naar jou te herleiden.

Tip: gebruik #MeerGezondeJaren en #iedereeninbeweging wanneer je je activiteiten deelt op social media.

Om te zorgen dat we deze uitdaging allemaal op dezelfde manier aangaan, zijn er een aantal spelregels:

1) Als deelnemer registreer je zelf jouw dagelijkse activiteit en je verklaart dit eerlijk te doen. Om mee te doen voor de prijzen aan het eind van de Challenge moet je elke dag 30 minuten besteden aan in één activiteit. Elke kalenderdag moet je dus in beweging!

2) Het is niet verplicht de trainingen te delen. Wel dien je de trainingen te registreren met een sporthorloge of app. Indien je in de prijzen bent gevallen, vragen we je om na afloop deze registreerde kilometers met ons te delen.

3) Er is geen maximumaantal kilometers voor een training, natuurlijk telt het ook als je meer dan 30 minuten beweegt. Maar de optelsom van elke dag kan het pittig maken: dus doseer je krachten zorgvuldig!

4) De Challenge duurt van vrijdag 20 september tot maandag 21 oktober 2018.

5) Je doet op eigen verantwoordelijkheid mee. Indien de uitdaging te zwaar blijkt te zijn, bijv. i.v.m. blessures , dien je zelf je grens te bewaken en tijdig te stoppen. HANNN is niet aansprakelijk in deze.

6) Op Strava kun je lid worden van de ‘Meer Gezonde Jaren HANNN’ club. Hierin kan je trainingen delen en bijhouden en mede deelnemers volgen. Lid worden van deze club is niet verplicht.

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com