Josine aan het werk

Het verhaal van Josine is waarschijnlijk herkenbaar voor velen van ons. We hebben best ideeën over en kennis van gezond gedrag, maar om dit daadwerkelijk in je eigen leven ook in te passen, vereist even ‘omdenken’ maar vooral ‘gewoon doen’.

Josine werkt thuis vanaf maart 2020, heeft een kind van 3 én eentje op komst & houdt zich in het UMCG bezig met Meer Gezonde Jaren.

Op een stormachtige thuiswerkdag keek ik om 17:15 op mijn horloge naar het aantal gezette stappen.. Ik schrok: ik had nog maar 1,900 stappen gemaakt en deze waren ook nog allemaal in huis gezet! Ik deed toen al mee aan de beweeg challenge en ik heb geen belemmeringen om te bewegen en toch… Het roer moest om. Daarna – toen ook de storm was gaan liggen – en efficiënt als ik ben, ben ik per dag minstens twee telefonische overleggen van 30min wandelend gaan doen. Bovendien stimuleer ik zo de mensen aan de andere kant van de lijn om hetzelfde te doen! Win-win-win: ik beweeg, collega beweegt en ik bungel niet langer onderaan in de #inmeieenstapjeerbij challenge!

Wil jij ook jouw motivatie voor #inmeieenstapjeerbij met ons delen, we zijn benieuwd naar jullie verhalen én ervaringen! Mail naar: danielle.bekkering@hannn.eu

Denk je na het lezen van dit artikel, ik kan ook wel een steuntje in de rug gebruiken bij mijn beweegdoel? Meld je dan hier aan!

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2022
Realisatie: BrandNewFresh.com