Bekkering brengt bloemen!

Wie kan in deze moeilijke tijden wel een bloemetje gebruiken? Met die vraag gaat Danielle Bekkering met haar collega’s van het Healthy Ageing Netwerk Noord Nederland (HANNN) de regio in. Daniëlle: “Ik werd geïnspireerd was door mijn zus Eyelien die bij een tulpenkweker langs ging en bloemen haalde voor een aantal ouderen in haar omgeving. Dat mooie initiatief verdiende navolging en daarom hebben we onder meer al tulpen geregeld én bezorgd bij De Noorderbrug. Daar zouden we als HANNN een vitaliteitsdag organiseren, maar dat gaat door de corona crisis niet door.”

HANNN doet de actie samen met kweker Schilder uit Loppersum, bekend van de Lopster kleitulp. Door de crisis dreigt een prachtige voorraad verloren te gaan, terwijl er nog zeker 3 weken van genoten kan worden. De afspraak is simpel: de tulpen worden tegen kostprijs ter beschikking gesteld en HANNN gaat op zoek naar sponsoren en mensen/instellingen die wel een bosje voorjaarskleur kunnen gebruiken. ‘Normaal gesproken proberen wij als HANNN zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en in beweging te krijgen op weg naar Meer Gezonde Jaren. Maar dat kan in deze tijden niet, terwijl er meer dan ooit behoefte is aan contact. Wij stellen onze tijd graag ter beschikking om een beetje te koerieren, de hele dag achter het beeldscherm is immers niet onze specialiteit.”

Oproep

  • Kent u mensen of instellingen die in deze tijden wel een hart onder de riem kunnen gebruiken? Mail naar: danielle.bekkering@hannn.eu
  • Wil u een bijdrage leveren aan deze actie? Voor 5 euro maakt u al 5 bossen mogelijk. Mail naar: danielle.bekkering@hannn.eu. Of maak het over op NL95 RABO 0141 3070 72

Bij het bezorgen houden we ons aan de RIVM richtlijnen en zullen we de bloemen overhandigen aan een contactpersoon om zelf met zo weinig mogelijk mensen in contact te komen.

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2024
Realisatie: BrandNewFresh.com