Aftermovie Escape Room Noorderzon

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wat was het gezellig in onze Horatiotent woensdag 21 augustus!
De kids Escape Room was non-stop bezet, de liefdesbrieven rolden uit de typemachine? en de mindfullnesscorner voor kids liep storm. Kinderen herkenden in disneyfilmpjes geluk, verdriet en andere gevoelens en knutselden enthousiast gelukspoppetjes in elkaar.
’s Avonds stond een rake rij voor de Horatiotent. Volwassen vonden de Escape Room nog leuker dan kinderen, zo bleek. Experts Agnes Schilder, Peter de Jonge en Susanne Scheibe trokken volle zalen met hun interactieve minilezingen over mentale gezondheid. Conclusie, volgend jaar weer! Als het even kan met verlengd verblijf. Veel dank aan alle partners, experts, bezoekers en vrijwilligers van Noorderzon.

Bekijk hieronder de terugblik gemaakt door Campus Groningen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/xCqasOTkcEE” src=”“https://www.youtube.com/embed/xCqasOTkcEE?controls=0“” width=”“560“” height=”“315“” frameborder=”“0“”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De Escape Room gemist? Niet getreurd, je vind hem tijdens Weekend van de Wetenschap op Zpannend Zernike op 5 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur in Groningen. Voor meer info en het adres klik je hier[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2024
Realisatie: BrandNewFresh.com