DATUM & TIJD

17 mei 2022LOCATIE

HOOGEZAND

THEMA

Sociaal

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANKick-Off HANNN Fitter Brein Event | Hoogezand

Dammen als sociaal bindmiddel: jong en oud
Fitter Brein komt in samenwerking met Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) dit jaar met een aantal Kick-off events in de provincie Groningen en Drenthe. Dit doen ze in samenwerking met de Provincie Groningen, de Provincie Drenthe, de gemeentes en lokale samenwerkingspartners, zoals bibliotheken en zorg- en welzijnsinstellingen.

Fitter Brein, een project van HANNN, wil zich inzetten om meer fitte breinen te krijgen in Noord-Nederland. Dammen is een middel om mentaal fit en scherp te zijn én het is een prachtig spel om meerdere generaties met elkaar in contact te brengen. Het dammen is laagdrempelig en iedereen kan het leren. Daarnaast verbindt het jong en oud en zorgt voor een gezellige sfeer.

Meer fitte breinen
Bij de Kick-Off wordt het startschot gegeven om verschillende Fitter Brein projecten en activiteiten uit te rollen met regionale en lokale partners in de gemeente. We informeren de genodigden in een afwisselend en speels programma over de achtergronden van het project. En natuurlijk wordt er gedamd!

Dammen en Netwerken
Na het informatieve programma wordt de kick-off afgesloten met een uitdagende hersentraining. Het brein wordt in beweging gezet via een damactiviteit met de lokale coördinator van Fitter Brein. Bij de coördinator is het ook mogelijk om afspraken te maken en verdere informatie in te winnen.

Heeft uw organisatie interesse om de kick-off bij te wonen? Mail dan naar: info@fitterbrein.nl

Bekijk ook de website voor meer informatie en achtergronden over dit project: www.fitterbrein.nl | www.hannn.eu of neem contact op met Zainal Palmans (coördinator Fitter Brein) via 0615282620.

Agenda
28 april Beilen | Midden-Drenthe
21 april Veendam
10 mei Bedum | Het Hogeland
12 mei Hoogeveen
17 mei Hoogezand | Midden-Groningen

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2022
Realisatie: BrandNewFresh.com