DATUM & TIJD

02 november 2021

14:00 - 16:30 UUR

LOCATIE

DE PUDDINGFABRIEK GRONINGEN

THEMA

Sociaal

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANKick-off Fitter Brein

Fitter Brein komt met een kick-off damevent (2 nov) in Groningen met Erik Scherder.

Fitter Brein, een project van Healthy Ageing Network, wil zich inzetten om meer fitte breinen te krijgen in Noord-Nederland. Dammen is een middel om mentaal fit en scherp te zijn én het is een prachtig spel om meerdere generaties met elkaar in contact te brengen. Het dammen is laagdrempelig en iedereen kan het leren. Daarnaast verbindt het jong en oud en zorgt voor een gezellige sfeer.

Ambassadeur van Fitter Brein, Erik Scherder hoogleraar neuropsychologie VU Amsterdam, gaat een masterclass geven over wat dammen doet met het brein!

Dan wordt het startschot gegeven om verschillende projecten uit te rollen met regionale en lokale partners. We informeren de genodigden in een afwisselend en speels programma over de achtergronden van het project. En natuurlijk wordt er gedamd! De Kick-Off wordt gepresenteerd door dampedagoog en publicist drs. Bert Dollekamp. Ook vindt er een generatiematch plaats en een blinddamdemonstratie. Na het informatieve programma wordt de kick-off afgesloten met een uitdagende hersentraining.

Verdere informatie volgt nog www.fitterbrein.nl

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2021
Realisatie: BrandNewFresh.com