DATUM & TIJD

02 oktober 2020 tot
10 oktober 2020

ZIE OMSCHRIJVING

LOCATIE

HELPERPARK 306

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANHypnofit BOOTCAMP

Proefles banden slepen, touwen slaan en slootbaggeren.
Nu kun je natuurlijk denken aan allerlei korte termijn oplossingen om gezonde doelen te bereiken, zoals: op vakantie gaan…naar de zon voor wat extra vitamine D, extra gaan slapen of een receptenboek gezonde voeding kopen…Allemaal goede ideeën, maar als je merkt dat je elke dag moeilijk(er) uit je bed komt en je aan het eind van de dag geen energie meer hebt, is het tijd om het roer om te gooien.

In het kort
Geen mogelijkheden waar je nu zit? Weet wie je bent, wat je kan en wil en wat bij je past. Tijd voor iets heel anders! Hypnofit BOOTCAMP gooit jouw roer om met een uniek sportconcept van fysieke uitdagende BootCamp trainingen in combinatie met separate mentale sporthypnose trainingen. Wij gaan je helpen om fysiek gezond en mentaal veerkrachtig te worden, hoe overtuigingen werken, meer duurzame energie! Gooi het roer drastisch om en kom vanaf 1 oktober tot 11 oktober kennismaken met een GRATIS PROEFLES BOOTCAMP bij hypnofit BOOTCAMP.

Zijn er omstandigheden dat je niet fysiek aanwezig kan zijn, schrijf je dan in voor de livestream BOOTCAMP. Dan train je tegelijkertijd online met de fysieke bootcampers in het Helperpark, cool toch?

Tijden
– Maandag tot en met vrijdag van 19:30 – 20:30 uur
– Zaterdag 10:00 – 11:00 uur

Aanmelden? Klik dan hier. Liever appen of bellen? Stuur dan een app of bel 06 406 39 544.

Locatie
Helperpark 306 (rechts naast het sportcentrum Europapark)

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com