DATUM & TIJD

31 december 2050

09.30 -12.30 UUR

LOCATIE

UMCG
Groningen

THEMA

Zorg

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

NIET NODIG

ONDERDEEL VANGratis Leefstijl Advies

UMCG Leefstijlwijzer

Met de Leefstijlwijzer wil het UMCG patiƫnten, begeleiders en bezoekers bewust maken van een gezonde leefstijl. De adviseur van de Leefstijlwijzer helpt je bij het maken van gezonde keuzes die van invloed kunnen zijn op je gezondheid, herstel van een operatie of tijdens uw ziekteproces. De leefstijladviseur geeft bijvoorbeeld tips over een gezond eet- en beweegpatroon, hoe te ontspannen of te stoppen met roken.

Informatiepunt

Er is een speciaal informatiepunt voor leefstijladviezen. Deze staat bij Ingang Oostersingel, Fonteinstraat 11, vlakbij de fontein. De leefstijladviseur heeft een inloopspreekuur bij het informatiepunt UMCG Leefstijlwijzer van maandag tot en met donderdag van 9.30 – 12.30 uur.

Je kunt ook een afspraak maken via leefstijlwijzer@umcg.nl. Het advies is gratis, en iedereen kan er gebruik van maken. De uitkomsten zijn voor jezelf, je krijgt ze op papier mee. Met de adviezen kun je zelf aan de slag met het verbeteren van je leefstijl. De leefstijladviseurs van het UMCG denken graag met mee welke stappen dit kunnen zijn.

Een gezonde leefstijl is van belang

De leefstijlcheck past bij het belang dat we hebben bij gezond ouder worden (healthy ageing). Het voorkomen en vroeg opsporen van ziekte is daarbij erg belangrijk.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2022
Realisatie: BrandNewFresh.com