DATUM & TIJD

09 oktober 2019

10:00-18:00

LOCATIE

TEGENOVER GEM. HUIS STADSKANAAL

THEMA

Educatie

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

NEE

ONDERDEEL VANGezonde huiskamer op wielen

Wil je weten hoe fit je bent? Kom dan naar de meest gezellige huiskamer van Noord-Nederland. Doe een gratis leefstijlcheck en krijg een snack!

Gratis leefstijlcheck
Vorig jaar stond de gezondste huiskamer van Nederland tijdens de Healthy Ageing Week in oktober op de Grote Markt, in Groningen. Ruim 350 inwoners deden een leefstijlcheck. Dit najaar gaat de Gezonde Huiskamer de weg op, per bus.
Vanwege het succes van de Gezonde Huiskamer krijgt HeaLIQs4Cities een vervolg. HeaLIQs is een project vanuit de organisatie EIT Health dat zowel in Groningen als in Coimbra (Portugal) plaatsvindt.

HeaLIQs4Cities
HeaLIQs4Cities brengt gezondheidseducatie naar de inwoners van Noord-Nederland door de interactie tussen hen en de academische wereld, het MKB in de gezondheidszorg en de overheid te stimuleren.
De ‘Gezonde Huiskamer’, is dé plek voor een (gratis) leefstijlcheck, gesprekken over een (gezonde) levensstijl en voor inspiratie om je gezondheid in kleine stappen te verbeteren. Doordat de Gezonde Huiskamer verrijdbaar is, worden inwoners van plattelandsgebieden en buitenwijken van steden makkelijker bereikt.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com