DATUM & TIJD

08 oktober 2021

09:30uur-17:30uur

LOCATIE

Overdiep Appingedam

THEMA

Leefstijl

KOSTEN

gratis

AANMELDEN

nee

ONDERDEEL VANGezonde Huiskamer in Appingedam

Vandaag staat de Gezonde Huiskamer in Appingedam bij de Pets Place aan het Overdiep. In de Gezonde Huiskamer krijg je de kans om te testen hoe het met jouw gezond is gesteld. In de bus wordt bijvoorbeeld jouw lichaamssamenstellingen gemeten, knijpkracht getest en er worden vragen gesteld over o.a. voeding, bewegen en sociaal. Samen met de leefstijladviseur ga je in gesprek over de uitslag en wat een gezonde leefstijl voor jou betekent.

AGE reader
De komende twee maanden kunnen bezoekers ook gebruik maken van de AGE reader. Dit is een apparaat dat met behulp van ultraviolet licht de hoeveelheid versuikerde eiwitten in de huid meet. Hoe hoger de hoeveelheid versuikerde eiwitten hoe hoger de kans op ontstekingsreacties en welvaartsziekten. Gelukkig kun je hier zelf iets aan doen door op je voeding te letten en voldoende te bewegen. Na een half jaar zou je bij een vervolgmeting dan verbetering kunnen zien.

Voor bezoekers is de test gratis en deze wordt afgenomen door een leefstijladviseur. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan gewoon binnenlopen bij de Gezonde Huiskamer. De leefstijladviseur blijft gedurende het hele proces bij de persoon die getest wordt, alles wordt stapsgewijs uitgelegd. De test duurt ongeveer 20 minuten en de uitslag krijg je mee naar huis! De bus staat op locatie van 9:30uur tot 17:30uur, tenzij anders vermeld.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2021
Realisatie: BrandNewFresh.com