DATUM & TIJD

05 juni 2021 tot
5 juli 2021

WANNEER JIJ WILT

LOCATIE

WAAR JIJ WILT

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANFitte Vijf challenge

Eindelijk mooi weer! Zon, fluitende vogels, groene bomen, kleurrijke bloemen en vrolijke mensen, een goed moment om een dagelijkse wandeling (of twee kortere) tot vaste gewoonte van je dag te maken. Lekker weer wat kilometers maken en vitamine D opdoen! Doe mee met de Fitte Vijf , loop een maand lang elke dag 5km en voel je fit(ter).

We beginnen 5 juni en gaan door tot en met 5 juli. 5km kan een uitdaging zijn, probeer het dan op te delen in 2 of meerdere wandelingen. Begin bijvoorbeeld in de ochtend al met een wandeling van 20 of 30 minuten, hierdoor komt je lichaam op gang en dus ook je hersenen. Daarna ga je fris aan het werk en ben je actiever en creatiever gedurende de dag.

Hoe doe je mee?
Om mee te doen download je de gratis WeFitter-app op je telefoon (beschikbaar op IOS en Android). Maak vervolgens een profiel aan en gebruik als company code ‘HANNN’.
Via de knop challenges onderin het scherm worden de beschikbare challenges zichtbaar. ‘Doe mee’ aan de challenge van je keuze en je kunt beginnen. Kilometers houd je bij door de WeFitter app te verbinden met Apple Health, Google Fit of Strava op je telefoon of door koppeling van een FitBit, Garmin of Polar. Soms duurt het even voordat deze apps de gegeven sturen naar de WeFitter app. Let op: de activiteit moet actief worden aangezet, de kilometers die automatisch worden berekend gedurende de dag tellen niet mee.

Loop je toch vast of heb je vragen over de app? Kijk dan hier of het antwoord er tussen staat. Ben je later begonnen dan de start van de challenge? Minstens 1x per week worden de profielen hierop gecontroleerd en wordt de startdatum voor je aangepast. Mocht dit niet gebeuren dan kun je mailen naar marijke.haitel@hannn.eu om dit te laten aanpassen zodat je optimaal meekunt doen met de challenge.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2021
Realisatie: BrandNewFresh.com