DATUM & TIJD

06 mei 2022

11:00 - 18:00 UUR

LOCATIE

FRANEKER

THEMA

Educatie

KOSTEN

KINDEREN GRATIS, VOLWASSENEN €7,50 (INCL. 2 CONSUMPTIEMUNTEN)

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANExpeditie NEXT

Hee, jij daar! Ben jij toevallig een beetje nieuwsgierig? Mooi! Kom dan in de meivakantie op vrijdag 6 mei naar Expeditie NEXT in Franeker: hét Nationale Wetenschapsfestival voor kinderen tussen 6 en 12 jaar!

Ga op Expeditie met Professor Nova Next!
Professor Nova Next is speciaal uit de toekomst gereisd om jouw hulp te vragen bij een belangrijke missie. Alle kennis is kwijtgeraakt in de toekomst. Ga met Nova Next en haar vrienden op expeditie om alle kennis weer te verzamelen en naar de Wetenschat terug te brengen! Dit is een gigantische klus. Daarom heeft Nova Next haar vrienden Sim Megabyte, Hannah Klaver, Sneek Stronk, Dokter Kyona, Zelp én Dexter Drop op expeditie meegenomen. Zij helpen kennis te verzamelen, zodat ze over honderd jaar op een nóg toffere planeet kunnen wonen. Help jij Nova Next en haar vrienden om de toekomst wat mooier te maken?

Hoe kun je professor Nova Next helpen?
Alle kinderen krijgen op Expeditie NEXT een Expeditieboek. Hierin staan zes expedities die in Franeker zijn uitgestippeld. Spannende routes langs leuke opdrachten met wetenschappers. En doe een leefstijlcheck in onze Gezonde Huiskamer.

Reserveer snel je tickets op de website: www.expeditienext.nl

Praktische informatie
Datum en tijd: vrijdag 6 mei 2022 van 11:00 – 18:00 uur
Locatie: binnen- en buitenlocaties in de hele binnenstad van Franeker
Doelgroep: gezinnen, met kinderen tussen ongeveer 6-12 jaar en hun ouders/begeleiders
Reserveer je kaarten op www.expeditienext.nl. Gratis voor kinderen, € 7,50 voor volwassenen (daar krijg je 2 consumptiemunten voor).

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2022
Realisatie: BrandNewFresh.com