DATUM & TIJD

05 april 2021 tot
5 mei 2021

WANNEER JIJ WILT

LOCATIE

WAAR JIJ WILT

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANDick Heuvelman challenge!

Vroeger schreef Dick Heuvelman beroepsmatig over sport en daar heeft hij nog steeds veel plezier in, maar hij beweegt nu zelf ook iedere dag en dat helpt hem om fit te blijven. De oud-sportjournalist daagt iedereen uit om met hem mee te doen en iedere dag minimaal 10.000 stappen te zetten. Zoals Dick zegt: “ik voel me fitter dan 10 jaar geleden en jezelf een doel stellen, helpt echt om dit ook vol te houden. Mijn Fitbit heeft daarbij geholpen.”

Doe mee met deze challenge en zet 300.000 stappen in de periode 5 april tot en met 5 mei. Nu met de zomertijd en steeds beter weer zijn er ook steeds minder redenen om niet op pad te gaan!

Natuurlijk zijn er ook weer diverse prijzen te winnen, waaronder een maand lang gratis sporten met Maarten Westerhuis van Iedereen vitaal Groningen. Je hebt keuze uit hardlooptraining, Iedereen fit training of Personal training.

Degene die het totaal aantal stappen van Dick het dichtst benadert, wordt hier ook voor beloond! Veel beweegplezier.

Meedoen
Download de gratis WeFitter-app, activeer de challenge (staat er 3 april in), gebruik company code ‘HANNN’, doe mee & maak kans op prijzen!

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com