DATUM & TIJD

24 maart 2020 totLOCATIETHEMA

Bewegen

KOSTEN

NEE

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANWeFitter Challenge: Fit het voorjaar in, verlengd!

Juist in deze situatie zonder gezamenlijke sportlessen en mét social distancing is het belangrijk dat we blijven bewegen en ons zo fit mogelijk voelen. Daarom heeft HANNN besloten een vervolg te geven aan de ‘Fit het voorjaar in’ challenge. Hoe fijn is dat? een extra steuntje in de rug om fit te blijven! 25 minuten bewegen en dat kan op verschillende manieren. Ook bewegen thuis kan namelijk heel makkelijk en super leuk zijn! Denk aan traplopen en oefenen in tuin of balkon.

Heb je zin om meer te bewegen en zoek je net dat beetje extra motivatie? Breng je de dag veel zittend door? Dan is deze 28 dagen challenge een mooie uitdaging voor je!

Elke dag 25 minuten bewegen levert verschillende gezondheidsvoordelen op: het heeft een positief effect op je hart, bloedsomloop, bloeddruk, immuunsysteem en geheugen. Daarnaast word je stress verminderd, verbetert je humeur en krijg je meer energie.
Door je beweegactiviteit te registreren op www.hannn.wefitter.nl verdien je badges waarmee je korting krijgt op healthy smoothies en meer! Ook kun je de competitie aangaan met je vrienden, familie en collega’s.

Deze challenge daagt je uit om elke dag minstens 25 minuten te bewegen. De volgende drie tips kunnen je hierbij helpen.

1.      Bepaal aan het begin van de week welke beweegactiviteit je gaat doen en welk moment jij gaat bewegen. Bewegen kan in alle vormen zijn: wandelen, fietsen, hardlopen, fitness etc.

2.      Doe het, beweeg elke dag.

3.      Neem na het bewegen een moment om te ervaren hoe jij je voelt na deze inspanning. Wedden dat je er een voldaan gevoel aan overhoudt 😉 !?

Heb je een beetje extra motivatie nodig? Via ons Facebook en Instagram account delen we elke week een leuke activiteit ter inspiratie van deze challenge! Super leuk om even een kijkje hierop te nemen!

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com