DATUM & TIJD

16 januari 2020

17.00 TOT 19.00 UUR

LOCATIE

Eeterie de Globe Groningen

THEMA

Sociaal

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANBijeenkomst Samenwonen Jong & Oud

De telefoon stond roodgloeiend nadat HANNN in augustus 2019 het persbericht: Hospita 2.0 gezocht verstuurde. De aanmeldingen van jongeren stroomden binnen en van alle kanten werd hulp geboden. Vanwege de grote interesse onder studenten, professionals en kennisinstellingen organiseren wij de bijeenkomst Samenwonen Jong & Oud.

Warme maaltijd staat paraat
Kom onder een genot van een etentje alles te weten over dit project, stel je vragen aan het projectteam bestaande uit de Wetenschapswinkel UMCG, Gemeente Groningen, Humanitas Groningen en HANNN. Gemeente Groningen en Humanitas lichten toe waarom ze dit concept omarmen en HANNN gaat in de op de rol van het projectteam binnen samenwonen jong & oud.
Jongere ervaringsdeskundigen uit het zorgcomplex in Tuindorp in Utrecht, bekend van de documentaire ‘een Nieuwe Morgen’ vertellen over de vriendschap die met de ouderen ontstond na 2 jaar samenwonen.

Inschrijven
Ben je na deze avond nog steeds enthousiast dan kun je je direct inschrijven of een inschrijfformulier mee naar huisnemen! Inschrijven kan via de volgende link: https://www.hannn.eu/agenda/save-the-date-samenwonen-jong-oud

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com