DATUM & TIJD

01 oktober 2020 tot
11 oktober 2020

WANNEER JIJ WILT

LOCATIE

BUITEN

THEMA

Bewegen

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

JA

ONDERDEEL VANBeweeg mee! Met de 10.000 stappen challenge

Van donderdag 1 oktober t/m zondag 11 oktober lanceren ACLO Studentensport en HANNN de 10.000 stappen challenge. Loop dagelijks minimaal 10.000 stappen en maak kans op sportieve prijzen van Decathlon en gratis beweeglessen! Via de WeFitter App (gratis te downloaden in de Play- en App store) houd je dagelijks je stappen bij. Gebruik de company code ‘HANNN’.

Het uiteindelijke doel is om gedragsverandering te bewerkstelligen; een dagelijks beweegmoment in je leven met of zonder app”, zegt Danielle Bekkering, programmamanager Gezonde Beweging bij Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN). “Regelmatig bewegen houdt mensen gezond, het beschermt tegen achteruitgang en verkleint het risico op verschillende aandoeningen. We roepen mensen op actief te blijven en met deze Challenge zet je de eerste stap.

De Challenge is voor jong en oud, voor beginner en gevorderde ‘bewegers’. Het is voor iedereen die benieuwd is hoeveel je kunt bereiken door kleine stappen te zetten op weg naar een gezond(er) lichaam. Want echt, ook met kleine stappen kun je grote sprongen maken!

De 51-jarige Henriët uit Garnwerd kan dit beamen. Ze is vorig jaar begonnen met de WeFitter jaarchallenge, samen met haar hond Elmo. Ze eindigde in de top drie na een jaar bewust bewegen. Inmiddels is het wandelen een onderdeel van haar dagelijks leven geworden. “Dankzij mijn hond Elmo én WeFitter ga ik elke dag naar buiten.” Doe net als Henriët en beweeg jezelf!
Meer lezen over het verhaal van Henriët? Klik dan hier.

Download nu gratis de WeFitter-app, gebruik de company code ‘HANNN’, zet iedere dag 10.000 stappen en maak kans op sportieve prijzen. Speel mee en word de fitste van jouw team!

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com