DATUM & TIJD

01 juli 2021 tot
21 september 2021

wanneer jij wilt

LOCATIE

waar jij wilt

THEMA

Bewegen

KOSTEN

gratis

AANMELDEN

ja

ONDERDEEL VANBeweeg de zomer door!

De zomer is inmiddels begonnen en jouw vakantie wellicht ook, een goede reden om te blijven bewegen of juist weer meer tijd vrij te maken voor bewegen. Daarom is ons motto ‘Beweeg de Zomer door’ en ga bewegend door de zomer 😉

Start bijv. een nieuwe routine; iedere dag beginnen met een wandeling of dagelijks een rondje na het avondeten. Je kunt ook een mooi natuurgebied opzoeken (die je nog niet kent) om een langere wandeling te maken. Afwisselen met hardlopen mag natuurlijk ook!

Wij dagen jou uit om 800.000 stappen te zetten tot aan het begin van de herfst. Dat betekent 10.000 stappen per dag in de periode van 1 juli tot en met 21 september. Omdat het natuurlijk ook vakantie is, krijg je van ons iedere maand een dag cadeau of vrij, je hebt dus 83 dagen om die 800.000 stappen te zetten.

Doe jij met ons mee?! #beweegdezomerdoor

Hoe doe je mee?
Om mee te doen download je de gratis WeFitter-app op je telefoon (beschikbaar op IOS en Android). Maak vervolgens een profiel aan en gebruik als company code ‘HANNN’.
Via de knop challenges onderin het scherm worden de beschikbare challenges zichtbaar. ‘Doe mee’ aan de ‘beweeg de zomer door’ challenge  en je kunt beginnen. Stappen houd je bij door de WeFitter app te verbinden met Apple Health of Google Fit op je telefoon of door koppeling van een FitBit, Garmin of Polar of door koppeling met een wearable. Soms duurt het even voordat deze apps de gegeven sturen naar de WeFitter app.

Loop je toch vast of heb je vragen over de app? Kijk dan hier of het antwoord er tussen staat. Ben je later begonnen dan de start van de challenge? Minstens 1x per week worden de profielen hierop gecontroleerd en wordt de startdatum voor je aangepast. Zodat je optimaal meekunt doen met de challenge.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2021
Realisatie: BrandNewFresh.com