Begin 2019 goed! Challenge

In het kader van het nieuwe jaar willen we je helpen om (meer) te bewegen, lekker in je vel te zitten en je goede voornemens te halen. Dit doen we met de Begin 2019 goed! Challenge, een beweeg uitdaging voor iedereen.
De uitdaging duurt 30 dagen en begint op zaterdag 5 januari. Het idee is om iedere dag minimaal één Mijl af leggen. Hoe je dat doet, mag jezelf weten: wandelend, joggend, hardlopend of zelfs zwemmend. Aan het eind van de maand heb je dan dus minimaal 30 Mijl oftewel bijna 50 km afgelegd! Je kan dit alleen doen, maar het is natuurlijk ook leuk om dit met familie, vrienden of collega’s op te pakken. Denk bijvoorbeeld aan een dagelijkse lunchwandeling.
Samen starten we het jaar zo goed en geven we elkaar het steuntje in de rug om jouw goede voornemens te laten slagen!

Om mee te doen aan de Begin 2019 goed! Challenge doe je het volgende:

 1. Meld je hier aan, en vermeld je naam, leeftijd en hoe je de kilometers wilt registreren. Registreer zelf je dagelijkse training via een app op je telefoon of een sporthorloge. Of ga naar WeFitter de app waar je al je activiteiten kunt registreren: https://wefitter.app.link/meer-gezonde-jaren
 2. Leg elke dag (alleen of met anderen) tijdens een beweegmoment minimaal 1 Mijl af, bijv. tijdens een lunchwandeling.
 3. Onder degenen die de Challenge hebben volbracht, verloot HANNN samen met haar partners een aantal mooie prijzen, waaronder kaartjes voor sportevenementen.

Tip: Gebruik #begin2019goed en #iedereeninbeweging wanneer je je activiteiten deelt op social media.

Spelregels
Om te zorgen dat we deze uitdaging allemaal op dezelfde manier aangaan, zijn er een aantal spelregels:

  1. Als deelnemer registreer je zelf jouw dagelijkse activiteit en je verklaart dit eerlijk te doen. Om mee te doen voor de prijzen aan het eind van de Challenge moet je elke dag 1 Mijl (= 1609 m.) afleggen in één activiteit. Elke kalenderdag moet je dus in beweging!
  2. Het is niet verplicht de trainingen te delen. Wel dien je de trainingen te registreren met een sporthorloge of app. Indien je in de prijzen bent gevallen, vragen we je om na afloop deze registreerde kilometers met ons te delen.
  3. Er is geen maximum lengte voor een training, natuurlijk telt het ook als je meer dan 1600 meter beweegt. Maar de optelsom van elke dag kan het pittig maken: dus doseer je krachten zorgvuldig!
 1. De Challenge duurt van zaterdag 5 januari tot en met zondag 3 februari 2019.
 2. Je doet op eigen verantwoordelijkheid mee. Indien de uitdaging te zwaar blijkt te zijn, bijv. i.v.m. blessures , dien je zelf je grens te bewaken en tijdig te stoppen. HANNN is niet aansprakelijk in deze.
 3. Op Strava kun je lid worden van de ‘Begin 2019 goed! Challenge HANNN’ club. Hierin kun je trainingen delen en bijhouden en mede deelnemers volgen. Lid worden van deze club is niet verplicht.

  Inschrijven voor de Begin 2019 goed! Challenge

  Je naam

  Je e-mail

  Je leeftijd

  Hoe houd je afgelegde km’s bij? (bijv. Garmin, Runkeeper, Apple Health, etc.):

  © Meer Gezonde Jaren | 2024
  Realisatie: BrandNewFresh.com