Meer Gezonde Jaren voor Appingedam

Het platform waarbij de Damster aan het roer staat!

Meer Gezonde Jaren voor Appingedam is sinds juni 2020 in het leven geroepen met een groot aantal partijen om bij te dragen aan een langer en gelukkiger leven van de Damsters. De insteek is onder meer om in de woon- en leefomgeving samen met de Damsters een positieve verandering teweeg te brengen op basis van de wensen en behoeften van de inwoners zelf. We willen graag aansluiten en ondersteunen daar waar energie zit en urgentie ligt.

We nodigen je daarom van harte uit om jouw input met ons te delen, want jij als Damster staat ten slotte aan het roer. Alleen op deze manier kunnen we samen Meer Gezonde Jaren voor Appingedam realiseren. Onze aanpak is om de uitkomsten samen te brengen en vanuit daar met jullie in gesprek te gaan om verdere invulling te geven aan deze thema’s.

Het doel is om een vooruitstrevend Appingedam op de kaart te zetten voor het creëren van een leefomgeving die aansluit bij de wensen en behoeften van de Damsters zelf. Gezondheid begint ten slotte bij een prettige leefomgeving.

Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën, wensen, behoeften en andere informatie met betrekking tot jouw woon- en leefomgeving in Appingedam. Je kunt dit met ons delen en in contact komen via Facebook, Instagram of e-mail.

Damsters aan het roer voor Meer Gezonde Jaren!

 

Deel dit nieuwsbericht

Jouw Nieuws Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2022
Realisatie: BrandNewFresh.com