DATUM & TIJD

10 - 11 - 2018
Start 15.00 tot 18.00/19.00 UUR

LOCATIE

Buitencentrum Boomkroonpad
Drouwen

THEMA

Bewegen

KOSTEN

25 euro incl. Eigen-weg wijzer

AANMELDEN

Zie link in de omschrijving

ONDERDEEL VANSpirit of Nature: Zin in Herfst

Samen met Staatsbosbeheer Buitencentrum Boomkroonpad organiseert Intuitive Trails een reeks Spirit of Nature-wandelingen.

Tijdens deze intuïtieve wandelingen over de Hondsrug ervaar je verbinding met de natuur. Ieder natuurgebied heeft een eigen sfeer, een eigen energie en het is verrijkend om je hierop af te stemmen en je ermee te verbinden. Je merkt dat het bijdraagt aan (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte. Omdat we onderdeel zijn van de natuur, maakt buiten zijn je meer bewust van je intuïtie; je leert je innerlijke kompas kennen en herkennen, en je ervaart dat je op dat innerlijke kompas kunt vertrouwen. Zo kom je meer in verbinding met jezelf en dat geeft een mooie basis voor je persoonlijke groei.

De wandelingen hebben allemaal een eigen thema. Bij iedere wandeling lopen we in een rustig tempo en deels in stilte. Onderweg nemen we de tijd voor een meditatie of een mijmering en we doen oefeningen waarmee je contact maakt met de natuur – en de natuur met jou. Dat is bijvoorbeeld een oefening die je zintuigen prikkelt, een oefening die je helpt loslaten of juist te focussen, of een op yoga-geïnspireerde oefening die je helpt te gronden. Bij alle wandelingen ben je op pad met gelijkgestemden en er is volop ruimte voor je eigen proces. Je mag je ervaringen delen, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Aanmelden kan hier

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com