DATUM & TIJD

26 - 05 - 2019


LOCATIE

VISMARKT

THEMA

Bewegen

KOSTEN

35 EURO

AANMELDEN

loopfietsproefgroningen.nl

ONDERDEEL VANLoop Fiets Proef Groningen

Schrijf je nu in voor het leukste sportevenement van het Noorden!

Op zondag 26 mei vindt in Groningen voor de tweede keer de LoopFietsProefGroningen plaats: een bijzonder sportevenement waar het draait om bewust, gezond én gezellig genieten. Doe jij mee?

Tijdens de LoopFietsProefGroningen ga je op actieve ontdekkingstocht door Stad en Ommeland zelfs langs het Hoornse meer. Je doet mee als duo: de één fietst terwijl de ander rent. De iconische Vismarkt is het start- en eindpunt. Maar, er is meer! Onderweg word je verrast door bijzondere stands en een mini-workshop: je maakt op een leuke manier kennis met gezonde voeding en een healthy lifestyle. Voor iedereenDe LoopFietsProefGroningen is er in twee afstanden: 10 en 20 kilometer. Het maakt niet uit hoe lang jullie over de gekozen afstand doet en wie wanneer fietst of loopt. Bij de LoopFietsProefGroningen staat plezier voorop! Gewoon lekker genieten, bewegen en buiten zijn. De kosten bedragen €35,- per koppel. Meedoen? Inschrijven kan via www.loopfietsproefgroningen.nl.

P.s. Een goede afsluiter!De Vismarkt is 26 mei óók het decor voor de Healthy Market: de ideale plek voor supporters om jullie op te ontvangen én samen de dag in healthy style af te sluiten.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com