DATUM & TIJD

11 - 10 - 2018
14.30 UUR

LOCATIE

Plein voor Jongerencentrum Oosterparkwijk
Klaprooslaan 304A

THEMA

Kids

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

Niet nodig

ONDERDEEL VANFitgaaf, touwtjespring en fruitwaterfeestje

Het Fitgaaf programma maakt dagelijks gezond eten, drinken en bewegen een beetje leuker voor kinderen. En voor ouders, verzorgers, opa’s of oma’s. Want als iets leuker is, gaat het vaak makkelijker. Fitgaaf levert door middel van plezier, positieve beloning en structuur een goede bijdrage aan het gezond opgroeien van kinderen.

Donderdag 11 oktober zijn er gezonde feestjes in de Oosterparkwijk! In de ochtend en begin van de middag zijn er eerst feestelijke afsluitingen van de ‘fitgave’ Gezonde School-projecten op drie basisscholen. In dit project, geïnitieerd door Huis voor de Sport Groningen en in het teken van B-Fit, hebben kinderen en ouders uit de wijk vier weken lang gezonde stickers geplakt.

Aansluitend kunnen ook alle andere wijkbewoners tussen 14:30-17:00 gezonde feestjes meevieren. Bij het plein voor het Jongerencentrum JOP in de Oosterpark (Klaprooslaan 304A, Groningen) kan jong en oud uit de wijk touwtjespringen met Eric van Projump. Daarnaast wordt er fruitwater gemaakt als gezonde verfrissing en het Bslim-team neemt haar sport-en-spel pakket mee. Met dank aan het Healthy Ageing Network Noord-Nederland en in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen en Bslim.

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com