DATUM & TIJD

02 - 10 - 2018
10.00 -17.00 UUR

LOCATIE

Zie omschrijving

THEMA

Gezondheid

KOSTEN

GRATIS

AANMELDEN

N.V.T

ONDERDEEL VANDe Friesland Zorgverzekeraar on tour

In oktober kom je De Friesland Zorgverzekeraar tegen in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. De Friesland is dan on tour met een grote pop up box en geeft je een voorproefje van wat je kunt beleven op FestiVitaal, een festival gericht op vitaliteit en gezondheid. Maak in de pop up box kennis met hightech robots, de wereld van virtual reality of laat een gezondheidscheck doen door een echte professional.

Wat kun je verwachten in de pop up box?

De wereld van virtual reality Hoe voelt het om op grote hoogte te staan? En hoe zet je virtual reality in om beter met stress om te gaan? Met behulp van verschillende games, zoals DareJam en StresJam ervaar je de wereld op een geheel nieuwe manier.

Check uw gezondheid

Benieuwd hoe het met je gezondheid gesteld is? Kom langs en onderga een gezondheidscheck van BCL Actief. Met deze check krijg je inzicht in je gezondheid, mogelijke risicofactoren en ga je naar huis met een advies.

Robot revolutie

Robots worden volop ingezet in de gezondheidssector. Van een robotkat voor mensen met dementie of autisme, tot een robot die een chirurg ondersteund in de OK. Maak kennis met robots, ga de interactie aan en ontdek hoe deze technologie onze wereld gaat beïnvloeden. Wanneer je meedoet aan onze actie in de pop up box, maak je bovendien kans op een robot.

Waar en wanneer

De Friesland Zorgverzekeraar pop up box vind je van dinsdag t/m zaterdag, van 10.00 – 17.00 uur op de volgende locaties:

Leeuwarden, Lange Pijp – 2 t/m 6 oktober

Sneek, Martinikerk – 9 t/m 13 oktober

Heerenveen, Gemeenteplein – 16 t/m 20 oktober

Deel deze Activitieit

Jouw Activiteit Hier?

© Meer Gezonde Jaren | 2018
Design: Marleen van den End - Visuele Communicatie | Realisatie: BrandNewFresh.com